Entorn

Un indret per descobrir!

Alforja

La masia es troba a 1.000 metres del municipi d’Alforja (Baix Camp). El terme municipal d’Alforja de 38,32 Km2 es troba a una vall emmarcada per les cingleres de l’Arbolí, al límit amb el Priorat i la Mussara i amb les muntanyes del Mirador i del Puig Cerver, s’endinsa pel Coll de Cortiella, pel Priorat, i va raure a Porrera, i és drenat per la riera d’Alforja.

Ens trobem al peu de la serralada de Prades, i dins de l’àrea que es coneix com a Parc Natural de les Muntanyes de Prades. El parc abasta una superfície de 36.830 hectàrees repartides en 22 municipis entre els que s’hi troba el municipi d’ Alforja. Inclou l’espai del pla d’espais d’interès natural (PEIN) de les muntanyes de Prades i les noves zones que abasta la nova xarxa Natura 2000. Integra així mateix l’antic campament militar de Castillejos, per petició dels Ajuntaments d’Arbolí, Vilaplana, Alforja i la Febró, als quals pertanyen les 700 hectàrees de dit campament militar.

mar o Muntanya

Alforja és un indret rural que es troba aproximadament a vint minuts en cotxe tant de les diferents platges més properes de la Costa Daurada, com de les ciutats de Cambrils, Salou, Reus i Tarragona, i cap a l’interior a 10 minuts del Priorat, de Cornudella de Montsant, el Montsant, Siurana, a 30 minuts de Prades, i dels Monestirs de Poblet i Santes Creus, entre d’altres llocs d’interès.

Accessos

Les vies de comunicació per arribar Alforja son: